Глория – вечните хитове (STUDIO LIVE)

Глория направи уникален музикален подарък на феновете си. Тя пренесе последователите си в социалната мрежа в звукозаписното си студио, за да ги зарадва с изпълнения на живо на някои от емблематичните заглавия в репертоара си.

Началото на импровизирания концерт постави красивата балада от 2018 година – “Любовта настоява“. Чувственото изпълнение докосна мнозина, а отзивите се появиха още в първите минути на студийния запис, публикуван в YouTube канала – GloriaOfficial.

“Ах, тази песен! Всеки път ме докосва. Любима“, “Възпламеняваш и оставяш следа в душите на хората“, “Класа и стил – това е Глория“, “Ангелски глас и прекрасни песни имаш! Глория, благодаря Ви за това блестящо изпълнение!“ – пишат меломани.

Сред другите хитови песни, които звездата на „Пайнер“ представи, са “Можеш ли да ме обичаш“, “Крепост“, както и миксове от “Оставете ме на мира/ Лъжец си беше ти/ Роден за грешки“, “Бодигард/ Погрешен адрес“ и др.

“Днес голяма репетиция направихме – стари, нови песни, балади“ – сподели на финала тя.

Примата на попфолка не пропусна да припомни част от хубавите моменти, съпътствали изпълненията на тези песни през годините, като за “Бодигард“ призна: „Спортни зали сме пълнили на тази песен и пак ще го правим, само да сме здрави“.

Феновете се надяват, че тази прекрасна изненада няма да е инцидентна, а ще се превърне в традиция, защото песните на Глория им носят много позитивни емоции и радост, от каквито всеки има нужда в своето ежедневие.

 

Info:Signal.bg

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.