Певец на „Пайнер“ изпрати абитуриентите си с трогателно изпълнение

Фолклорният певец Здравко Мандаджиев, който е и преподавател в СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Пловдив, изпрати своите абитуриенти по нетрадиционен начин.

Класният на 12. Б увери написа емоционално послание в социалната мрежа като обърна внимание, че те често ще се връщат в ученическите си години, които остават най-безгрижните, истински и щастливи.

Той ги изпрати и с вечния хит „Клетва“ от култовия български филм „Вчера“.

Ето какво написа класният ръководител на своите възпитаници, които поемат по пътя на живота, всеки в избраната от него посока:

Мили мои, момичета!
Преди 4 години прекрачихте прага на нашето училище и сбъднахте една своя мечта, а днес е денят на раздялата. Ден на тъга, равносметка, но и на вълнение и трепет от неизвестното, защото тръгвате напред към един непознат свят.
Знайте, че и където да ви отведе животът в мислите и спомените често ще се връщате към ученическите си години, защото те си остават едни от най безгрижните, истински и щастливи.
Тук беше началото на нелекия път на вашата професионална реализация и успехи, един успешен старт в света на танцовото и музикално изкуство. Тази магия докосва душите и прави живота по цветен и красив! Музиката и танците са отдаденост и съдба!
Аз съм уверен, че ще се справите с всяка трудност, защото сте талантливи, умни и добри.
Запазете младежката си искренност и оптимизъм и не спирайте да се развивате и усъвършенствате, за да успявате във всичко, към което се стремите!От сега нататък вие решавате как да живеете! Правете го без страх за бъдещето, бъдете силни, упорити и постоянни, за да сбъдвате мечтите си със самочувствие и достойнство.
Изпълвайте дните си с музика, сбъднатост, цветове, с чуства и незабравими преживявания. Разперете крилете си! Бъдете силни, мъдри, търсещи! С воля, увереност и оптимизъм постигайте целите си.
Никога не забравяйте, мили мои, че в училището на живота няма ваканция и от вас се изисква да сте силини, уверени, упорити, отговорни!
Аз вярвам във вас! Вие ще успеете! Бъдете себе си и най- вече стойностни хора! Орисвам ви с много обич, мъдрост, подкрепа и вяра!
На добър път в истинския живот!

клик

 

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.