Ивана – online благотворителен Концерт на Велики четвъртък

Ивана реализира отдавна планиран проект и вярва, че точно сега е най-добрият момент за неговото официално начало.

Каналът Ivana Official ще бъде единствено канал за музика, чрез който искам да ви допусна в музикалния си свят и живот, да ви разкрия как се прави една песен, не толкова монтирано правилно, всичко перфектно, а да видите това ежедневие, което е в нашия живот, в моя, в на Стояна, на Румен и в това, което умеем да правим единствено – музиката. Ако Вие пожелаете, може да има и видеа за това как се е тръгвало да се прави кариера, лично аз мога да разкажа за моя път, който съм извървяла, да дам своите съвети на нови талантливи хора, които желаят да тръгнат в тази посока. Но преди всичко аз искам да бъда близо до Вас, да се чуваме, да комуникираме, да мога да ви зареждам с музиката си, да ви говоря за това как ми протича деня…“, споделя тя.

Ново начало за Ивана / ВИЖ

Ivana Official, както и официалните профили на изпълнителката във Facebooк и Instagram са местата, където на живо ще бъде излъчен благотворителният онлайн концерт на Ивана и нейния бенд #Заедно срещу коронавируса.

Проявата е на Велики четвъртък, 16 април, от 21:00 часа в пловдивски клуб и ще бъде в подкрепа на кампанията на БЧК, дари 1 лев чрез SMS на кратък номер 1466 за всички мобилни оператори.

“Човек се научава, че няма нищо лошо да даде един нов смисъл на тази критична ситуация, да я приеме за един катарзис и като нещо, което не е чак толкова лошо. Може би трябва да се запитаме, дали искаме да продължим по стария начин или е дошъл моментът, за който душата отдавна е дерзаела – за свободата си. И сега тя намира въздух да изкрещи и да каже: “Аз искам това“, и да признаем пред себе си, че не можем да продължим по стария начин, а е време за ново начало“, категорична е Певицата на народа.

Инфо:Signal.bg

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.