Навръх рождения си ден Рени направи своята житейска равносметка в телевизионен ефир. Фолк звездата говори открито за проблемите с бившия си съпруг Борис Пилософ, с когото имат двама синове.

„Надявам се най-черният период в живота ми да остане раздялата със съпруга ми. Той продължи напред и се опитва да ме нарани като манипулира децата ми. Той действа психически зле на децата ми. Опитва се да ги настрои срещу мен. Положението не е добро. По-големият ми син е тийнейджър и най-лесно се манипулират децата в тази възраст“ – сподели тя пред NOVA.

Певицата не скри, че проблемите в семейството й започнали, когато замразила кариерата си и заминава да живее с децата си в Израел. Планирали там да се установи цялото семейство, но това не се случило и мъжът й останал в България. Тогава тя разбрала, че Борис е „сбъркал жената“, защото той й казал, че трябва да се задоволи с пълен хладилник.

„Реших, че децата ми имат нужда от щастлива майка, а не от безизразна домакиня“ – категорична е изпълнителката.

Рени разкри още, че сега бившият съпруг я съди за намаляване на издръжката.

Въпреки всички перипетии в любовта, тя не се е отказала от идеята за рицаря на бял кон и се надява да го намери.

„Благодарна съм на съдбата, че имам две прекрасни момчета, които обичам безрезервно много от цялото си сърце. И се радвам много, че публиката продължава да ме обича въпреки завоя, който направих в кариерата си. Вече се изявявам и във фолклорната музика. Слушат ме и извън България“ –  разказва тя.

I

Info:Signal.bg

 

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.