Преслава изчезна от сцената! Какво се случва с певицата

 

Първото предположение на меломаните беше, че и тя е решила да напусне откривателите си и да се самопродуцира, както направиха нейните колежки Камелия, Андреа, Деси Слава, Нелина, Малина и т.н.

Други пък изпитаха истинско притеснение относно здравословното състояние на Преслава. Подхвърли се дори теория, че е пипнала коронавирус.

Уви, вече е ясна причината, поради която Преслава отсъства от сцената. Макар обтегнатата обстановка в цял свят, топ звездата реши да пътува извън границите на България.

Тя и любимият й Павел отскочиха до Бодрум, Турция.

Влюбената двойка е без дъщеря си Паола, която е поверена на грижите на баба си. А Преслава и Павел се радват на романтична ваканция в изискан хотел,

а Преслава се жалва в социалните мрежи, че е прекалила с опитването на сладките изкушения, които в южната ни съседка са на всеки метър.

Изпълнителката на „Дяволско желание“ се спряла на близка дестинация, за да могат да пътуват с личния си автомобил и да не се налага да ползва самолет.

Певицата все още се страхува от плъзналата в цял свят зараза и към момента не прави планове за по-далечни дестинации, макар много да й се иска да отскочи зимата на някой топъл екзотичен остров, пише show.blitz.bg.

Info:Kluki.bg

 

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.