Диона: Щастлива съм със своя избор!

Една дългоочаквана новина вече е факт – Диона се присъедини към звездния отбор на музикална компания “Пайнер” и обяви: “Щастлива съм със своя избор!”

Меломаните от месеци гадаеха, дали това ще се случи и ето, че вече е факт.

Диона подписа с „Пайнер“

За зрителите на телевизионните канали “Планета” и Planeta 4K Диона не е непознато име. Нейни песни отдавна се излъчват в програмата, изпълнителката е била част и от спектакъла “Планета на 18” в пловдивската зала “Колодрума”, с който музикалната медия отбеляза своя рожден ден през 2019-а, припомнят от медията.

Че Диона е дама с характер, всички знаят и в това няма нищо лошо. Тя има позиция за нещата от живота и отстоява принципите си. Не се притеснява да изказва мнение и може би помощ в това й оказва образованието, което има – “Политология” от Великотърновския университет “Св.св. Кирил и Методий”.

Звездата е участвала в няколко онлайн сериала, както и в игрални филми като актриса, била е част от каста на различни риалити формати, пише музика и текстове за песни, както за себе си, така и за свои колеги.

Родена е през юни 1995 г. в Бяла Слатина, зодия Близнаци. Обича провокацията в своите песни, а също и разнообразието във визията и стайлинга си. Стреми се да бъде нестандартна и екстравагантна на сцената, а мечтата й е да помага на талантливи хора да направят пробив и да постигнат успех.

Най-новите видеоклипове на певицата съвсем скоро ще бъдат качени в нейния плейлист в YouTube – PlanetaOfficial.

Info:Signal.bg

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.