SPS отлага конкурс SPS DJ Competition 2020

Здравейте !
По повод отложеният конкурс SPS DJ Competition 2020, поради извънредното положение в страната, ние от SPS Music Agency, заедно с част от журито, решихме да помислим и за вас!
Решихме, тези от вас, които ще участват на SPS DJ Competition 2020, без значение в коя категория, да направят видео с дължина не повече от 20 мин. с програма, с която биха се явили на предварителният кръг на SPS DJ Competition 2020. Това видео ще бъде прегледано от всеки член на нашето жури, от двете категории FreeStyle и Поп- Фолк и ще бъде оценено както следва:
– Аанонс�- Микс, техника на микса и сложност на микса
�- Техника на микса�- Иновации в професиятa DJ, Маш-ъп и музициране
– Сценично поведение
�- Контакт с публиката (ще бъде взето под внимание, че не сте в клуб)
�- Музикална селекция�
– Музикално оформление и баланс на звука ( този критерий ще бъде минимизиран с оглед на това, че няма да е LIVE SET и може да бъде манипулиран)

Всеки от вашите видео клипове ще бъде оценяван по Шестобалната система от 1 до 6 !
�Оценката ще бъде осреднена по примера: 4+5+6 = 15/3 = 5 и добавена автоматично към вашият резултат на предварителният кръг на SPS DJ Competition.�С оглед на опита ни от предишни години смятаме, че тези от 1 до 6 точки, които ще получите, може да решат това, дали се класирате на финал или не. Така както често става на финала и само няколко точки делят шампиона от второто място. Когато се случи така, че участници имат равен брой точки, тогава тежест ще има по-големият сбор точки от кастинга.
Пример: 1-ви участник- 123 точки + 5 точки от Видеото, ОБЩО 128 точки. 2-ри участник- 122точки + 6 точки оо Видото, ОБЩО 128 точки. Тогава 1- ви участник ще заеме по-предна позиция, поради по-високия резултат от предварителният кръг в клубът, непосредствено преди конкурса.�

За видеото изискванията са :
�Да бъде снимано така, че да се вижда това което правите с техниката, както и екрана на лаптопа с който работите. Най-добре е да бъде с две камери по една за техника и една за екрана.
Има софтуери, които позволяват автоматично вмъкване на десктопа на компютъра, който ползвате в картината която излъчвате. Важно е да се разбира това което правите и синхронизацията със софтуера, който ползвате.�Аудиото да е с добро качество и да е отчетливо. Да е ясно какво се чува! И да може то да бъде свързано с действията ви на Видеото!�След като изпратите видеото няма да имате право да изпращате второ такова ! Участието е само за 1 видео! Всякакви манипулации на видеото са забранени. Поточността на видеото също трябва да е цяла, да няма прекъсвания, спирания, замръзнали екрани. При установяване на някое от тези нередности, видеото няма да бъде оценявано и съответно губите тези допълнителни точки, които бихте получили!
Видеата качвайте в DOX.BG или WETRANSFER.COM и ни пратете линк!
Краен срок за видеата. 25.04.2020г.

Видео кастинга не заменя кастинга преди конкурса, само ви дава възможност да спечелите още точки, които могат да ви помогнат за по-предно класиране и участие на финала!

Видеата няма да се публикуват, непосредствено до конкурса, с цел да не се копират програми от други участници!

Желаем успех на всички участници !

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.