Payner Hit Bikini – 2020 – новите хитове на лятото

“Payner Hit Bikini – 2020“ събира най-амбициозните летни проекти на звездите от музикална компания “Пайнер“. 23 имена от първата редица на модерния фолк са подбрани за този ударен комплект, появил се в разгара на сезона.

Песните са вдъхновени и създадени през този сезон, като налагат всички нови и актуални музикални идеи, зародили се през Лято 2020. Те са горещите хитове – от всички 17 заглавия, 7 са стартирали през месец юни, а 10 – през месец юли, буквално часове преди появата на новата компилация.

На първо място това са хитовите заглавия – “Беден в сърцето” на Преслава, “Мамино синче” на Емануела и Джия, “Шот за болката” на Джена, “Направо ми заспа” на Райна, “24/7” на Илиян, “Мерцедес” на Джордан, “Добре дошла, любов” на Татяна.

Горещите летни хит прогнози на Магда – “Отпечатък”, на Ариа – “Живее ми се”, на Мария и Саша Рикобенд – “Стой настрана”, на Радко Петков, на Теди Александрова и др. Летните предложения на новите надежди – Малката, Денис Теофиков, Емрах също са намерили място в компилацията.

Денис Теофиков и Малката са единствените, които се представят в по две от песните. Дуетните заглавия в новата компилация “Payner Hit Bikini – 2020” са четири – Анелия с Денис Теофиков, Теди Александрова с Галин, Емануела с Джия, Мария със Саша Рикобенд. В песента “Удряй хикса” ще чуете Радко Петков заедно с Ариа, а в “Черно с лед” – Милко Калайджиев с Аркан.

В колекцията е включена и песента “Не се отказват” – една изненадваща колаборация между Денис Теофиков, Малката, Цветелина Грахич и Александър Робов.

В началото на лятото бе издадена още една лятна компилация – “Payner Summer Hits 2020”.

Info:Signal.bg

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.