Галин и Диона – новият звезден тандем

Галин и Диона са най-новият дует на попфолк сцената. В началото на седмицата те представиха сингъла си “Просто секс”, който получи официална премиера в PlanetaOfficial в YouTube.

“Просто секс” е така дълго чаканият дует между Галин и Диона. Един различен проект с различно звучене и още по различен клип. Надяваме се летните ви нощи да бъдат изпълнени с много купони, хубави емоции и слушане на песента, която със сигурност ще се превърне в един от най-големите летни хитове на тази различна 2020г“ – споделят от екипа на изпълнителите.

За мен е чест, че имах удоволствието да работя с едни от топ имената в България и да реализираме този проект. Благодаря ти Galin Petrov Gochev !“ – пише Диона в социалната мрежа.

Феновете също не пестят суперлативите си за дългоочаквания дует като са убедени, че парчето ще се нареди сред най-горещите хитове.

“Песента е хит, грабна ме от първо слушане. Скоро не ми се беше случвало. Много зарибяваща, особено припева. Галин ми изглежда доста променен, има развитие и не си губи времето. Поздравления за проекта на целият екип. Ще взриви клубовете, усещам го. Успех!” – пишат някои от тях.

“Най-яката песен, не спирам да я слушам! Браво, супер е!”, “Брутална песен, яка двойка сте станали в клипа!”, “Избухнахте, браво! Ще се слуша много по дискотеките!”, “И двамата са мега яки. Каквото и да си кажем, ще гърми навсякъде!”- заявяват други.

“Просто секс” е по музика на Диона и Даниел Ганев. Певицата е автор на текста, а композиторът е направил аранжимента на парчето. Режисьор и сценарист на оригиналното видео е Виктор Антонов, а оператор е Радослав Гочев.

Info:Signal.bg

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.