Победителят от „Гласът на България“ Радко с драстична промяна

Младият попфолк певец Радко представи най-новата си песен “Няма да те пусна“ преди броени дни. Изпълнителят впечатли меломаните като се показа в нова светлина и е щастлив, че публиката е оценила усилията му.

Победителят от „Гласът на България“ Радко с драстична промяна

“Благодаря на всички за хубавите коментари и подкрепата към новата ми песен “Няма да те пусна”. Очаквайте още много нови неща от мен скоро“ – обещава изпълнителят в началото на пролетта.

Той все така усърдно се грижи и за своята перфектна физическа форма. Както феновете забелязаха, Радко демонстрира пълна визуална трансформация, плод на много воля, упоритост и стриктен хранителен режим.

Само преди три години Радко Петков, който бе в отбора на Иван Лечев, грабна голямата награда в „Гласът на България“, а през 2019-а направи изненадващ завой към попфолк музиката, подписвайки договор с „Пайнер“.

Сега той има зад гърба си няколко успешни сингъла, промени драстично външността си, като свали доста килограми и заложи на нов имидж.

С вяра, че в месеца на своя рожден ден ще успее да представи новия си проект и на живо пред публиката, талантливият певец продължава активно да работи. Той е съсредоточил вниманието си към музиката, която ще предложи през лятото.

Инфо: Signal.bg ; Снимка: Instagram

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.