Галин и Десита предизвикаха бум в мрежата

Новият видеоклип на Галин и Десита – S.O.S, се превърна в новата сензация. Песента грабна меломаните от първо слушане, а видеоклипът кара зрителя да се пренесе в една различна реалност.

Само за няколко часа след своята премиера в официалния канал на “Пайнер” в YouTube – PlanetaOfficial, музикалната лента натрупа близо 300 000 гледания и бързо се изкачи до лидерската позиция в българския трендинг на портала за видеосподеляне.

“Надявам се новата ни песен с Десита да ви харесва, направена е с много любов и огромно желание! Благодаря ви за милите съобщения и за огромната подкрепа! Докато вас ви има и аз ще бъда тук за вас! Благодаря и на фирма “Пайнер“ и инж. Митко Димитров за всичките години, в които са плътно зад мен“ – сподели певецът.

Веднага след появата на новия проект младата попфолк надежда написа: „Поредна любима моя песен, която създадохме с общи усилия, труд и любов! Благодарности отново на целия екип! Надяваме се да ви хареса“.

Промо / Галин и Десита – S.O.S

 

Галин и Десита отдавна подготвяха публиката за тази премиера, но и самите те са приятно изненадани от приема, който песента и видеото получиха, както и от оценката на меломаните.

“Има нещо много зарибяващо в тази песен… Поредната убийствена песен… Жестоко, точно от това имахме нужда сега!… Песента е страхотна и точно този тип музика трябва да се прави… Браво на Галин и Десита!… Тази песен ще гърми яко по дискотеките като ги отворят…“, “Много различна от всичко до сега. Браво не очаквах толкова различна песен да направите. Много ми харесва!“, “Наистина хубав проект, хубав клип и ритъм“, “Музикална версия на Star Wars“, “Готин клип и хубава песен! Пеете страхотно! Адмирации“ – са само малка част от суперлативите на феновете.

Не липсват и по-шеговити коментари, свързани в визуалната представа на мелодията, в които се казва, че явно това е “новата Международна космическа станция “Пайнер” или пък, че “този епизод на Междузвездни войни не си го спомнят”, както и предложение към “Планета” до продължи с филмовата си продукция, което е напълно разбираемо.

Режисьор на лентата е Людмил Иларионов – Люси, а автори на песента са комбина от съмишленици – Галин, Десита, Маджуна, Васил Тръненски, Павел Казаков

Info:Signal.bg

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.