Цветелина Янева представи доброто старо време преди изолацията / ВИЖ

С пролетта Цветелина Янева свързва част от най-хубавите празници в семейството си. На Цветница самата тя празнува имен ден, а на 6 май – Гергьовден, баща й Георги Янев, ръководител на оркестър “Орфей”, чества името си.

Въпреки въздържането от празненства заради пандемията, певицата е убедена, че трябва да се заредим с позитивно настроение и какъв по-добър източник за това от хубавата българска музика.

Цветелина Янева е сред популярните личности, които апелират да си останем у дома и самата тя спазва тази препоръка. В дните на социална изолация изпълнителката се е отдала на спомен за хубавите моменти от “доброто старо време преди изолацията“.

Част от тях изпълнителката споделя и с почитателите си в социалните мрежи, които с радост преглеждат всяка нова публикация на своята любима певица.

През март тя представи и нова оригинална фотосесия, която показа различните й лица.

Свежи цветове, стилна визия и позитивен заряд излъчват кадрите, на които всеки може да се наслади в официалния Instagram профил на певицата.

 

Феновете се надяват любимата им звезда да ги зарадва този сезон с нов проект, но дали това ще се случи скоро.

Днес фолк звездата отправя музикален поздрав към зрителите на „Планета“с любимите си песни. Селекцията е събрала хитове, спечелили сърцата на меломаните през годините, затова не пропускайте да бъдете пред малкия екран от 11.00 часа и 20.00 часа по Планета” ТВ, а от 13.00 часа и 22.00 в ефира на “Планета HD”.

Източник:сигнал.бг

 

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.