Фолк звезди атакуват с морски партита

Дългоочакваните клубни партита с фолк звезди по българското Черноморие стартират с пълна сила. Напук на честите превалявания, още тази вечер градусът на настроението ще бъде висок.

В Бургас феновете вече очакват първата си среща с Галин, след дългата пауза заради пандемията. Изпълнител също е нетърпелив, защото има с какво да ги изненада. След успеха на “Дилема”, се очаква петъчната вечер да мине под мотото “Просто секс”, както е озаглавен дуетния му проект с Диона.

Купонджиите във Варна пък се питат, дали тази вечер заедно с Емануела на клубната сцена няма да се появи и нейната дуетна партньорка Джия, за да представят “Мамино синче”. Сингълът вече имаше своята лайв премиера и бе посрещнат с много овации от меломаните.

На крачка от морския бряг е и Теди Александрова, която обещава едно горещо парти. Тя е заредена с много добро настроение, а освен самостоятелните си парчета, няма да пропусне да зарадва публиката и с един от хитовете на Пролет 2020, “Сърце мое” – дуетът й с Емрах.

Купонът край морето в събота вечер е белязан от звездното присъствие на Галена. Певицата ще пристигне в Слънчев бряг с “Ламборгини”, за да засвидетелства, че е вярна на своята публика “100 живота”.

Info:Signal.bg

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.