Преслава се допита до феновете за представянето си в концерта #ПомогниОтВкъщи

На осми април   вечерта Преслава  се включи в двучасовия благотворителен концерт #ПомогниОтВкъщи, даренията от който ще подпомогнат най-уязвимите и засегнати от извънредното положение в страната възрастни хора и деца.

В навечерието на най-светлите християнски празници едни от най-любимите български изпълнители обединяват усилия за тази инициатива, в подкрепа на Българската хранителна банка.

Това е поредната благотворителна кауза, към която фолк звездата на „Пайнер“ се присъединява, а в своите профили в социалните мрежи тя вече се допита да почитателите си коя песен биха искали да изпее.

“Определено като гледам какво ми пишете се сетих за доста мои песни. Дори вече май избрах няколко заглавия. Балада ще е, просто ще изчакам да видя всички ваши желания“ – сподели тя и допълни, че споделя мнението на повечето свои последователи да изпълни по-лирична мелодия.

В съответствие със строгите мерки за превенция на разпространението на COVID-19, които се прилагат в цялата страна, само малка част от изпълнителите ще присъстват на живо в студиото, останалите певци ще повдигнат завесите към личния си свят за зрителите и ще подкрепят каузата с вълнуващи изпълнения от вкъщи.

Концертът беше излъчен на живо на 8 април от 20:00 часа в ефира на bTV и дигиталната платформа URBО.

инфо; signal.bg

 

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.