Теди Александрова и Емрах поставят ново начало навръх Деня на влюбените

Теди Александрова и Емрах излизат на сцената за първия си съвместен онлайн концерт. След броени часове българската общност в Чикаго ще се срещне във виртуалното пространство с актуалните изпълнители,

Те са първите звезди, с които стартира най-новата концертна инициатива на музикална компания “Пайнер“. На 13 февруари 2021 година, изпълнителите на хита “Сърце мое“ ще направят концертно участие за българите в Чикаго в местната дискотека ESCAPE LOUNGE на живо с LIVE streaming от София. Началото на срещата ще бъде поставено в 23:00 часа /Чикагско време/, а участието е екслузивно за достъп само в заведението.

Теди Александрова и Емрах очакват с радост събитието, защото ще могат да попеят от сърце за всички, които харесват българската музика и живеят в САЩ. Певците не крият, че сцената и музикалните изяви в клубовете истински им липсват, затова са заредени с още по-голямо желание за парти, щур купон и хубави спомени с почитателите.

За всички, които изберат да споделят вечерта си с тях, Теди и Емрах обещават много музикални изненади и приятни емоции, с които заедно да поставят едно добро начало на двойния празник – Трифон Зарезан и Свети Валентин.

Инфо : Signal.bg

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.