Рени: Трябва заедно да се поддържаме и да не падаме духом

Рени се оказа повече от съпричастна на всички меломани, които остават вкъщи заради пандемията от коронавирус. Заради извънредните мерки, които се взеха в страната ни, изпълнителите нямат друг начин да се срещат с феновете си, освен във виртуалното пространство.

Гласовитата изпълнителка е сред първите стартирали свое лайв включване във Фейсбук още в четвъртък, с огромното желание да разчупи поне малко ежедневието на хората. Вече 85 000 са гледали изявите й, като музикалните желания са многобройни.

Онлайн концерт имаше и в петъчната вечер, когато фолк звездата отново зарадва хората с хитове от своя репертоар, както и с популярни песни от различни стилове.

След края на второто й нестандартно участие, тя получава покана да пее през една от водещите платформи за българи във Великобритания.

Както стана ясно същата вечер, английските мерки за сигурност в борбата с коронавируса са всички заведения, кина и фитнес зали да се затворят незабавно на територията на Острова. В събота, точно в 19:00 британско време / 21:00 българско / Рени се появи онлайн, за да донесе позитивизъм на сънародниците ни там. Тя не пропусна да призове всички да се пазят, да бъдат разумни и да стоят защитени у дома.

Изявата й продължи около един час, в който хората я обсипаха с добри пожелания и комплименти, че освен страхотна певица, е и пълноценна личност, която се вълнува от страховете и тревогите на обикновените хора.

Oчаква се Рени да зарадва всички свои почитатели отново и през следващата седмица.

“Възнамерявам да продължа да подкрепям инициативата “Стойте на сигурно вкъщи”, защото заразата придобива все по-големи мащаби. Трябва да бъдем отговорни и да пазим както себе си, така и нашите деца, роднини и приятели. Аз съм позитивна, че всичко съвсем скоро ще си дойде обратно на мястото, но дотогава трябва всички заедно да се поддържаме и да не падаме духом. Фактът, че пях 3 вечери подред за всички българи на живо онлайн е най-малкото, което мога да направя към момента. Никога не съм била егоист, нито пък меркантилна. В крайна сметка ние всички сме хора, всички делим едни и същи болки и радости. Всички ние сме поставена пред една и съща кризисна ситуация и се надявам с общи усилия да я преборим” – категорична е изпълнителката.

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.