Райна открито за отношенията с „Пайнер“

Райна обяви предстоящата премиера на петия си фолклорен албум, на който е посветила близо две години работа.

“Освен, че съм щастлива и развълнувана, съм и в трепетно очакване да чуя и разбера отзивите на всички, които ще си го купят, ще го слушат, ще му се радват, ще го държат в ръцете си. Песента дала заглавие на албума прави силно впечатление и се казва “Моя Българийо, една”. Тя е авторска композиция и е перфектната песен, която да обобщи песните, които съм включила в този проект, защото те са много разнообразни” – разказва тя в “Песните на България”.

Новият албум включва 12 песни – както авторски, така и мелодии от Тракия, от Добруджа, ще има ръченица, дори и едно Дунавско хоро.

“Има много голямо разнообразие, това към което винаги съм се стремяла във фолклорните си албуми. Мисля, че съм го постигнала по най-добрия начин, точно в този проект” – категорична е певицата.

Нови емоции завладяват Райна

Вече 18 години тя е част от “Пайнер” и телевизия “Планета”, а още от началото на своята музикална кариера е заявила желанието си да се изявява както с попфолк, така и във фолклорния жанр.

“В началото моите продуценти имаха някои колебания относно това, че ще разсея моята аудитория, но в крайна сметка с течение на времето успях да ги убедя, че в тази музика има много хляб, че фолклорът има своето бъдеще. През последните години те много плътно застават зад мен и подкрепят фолклорните ми проекти, фолклорните ми албуми, доверяват се на сто процента на избора ми на песни и всичко се получава с лекота” – подчертава звездата.

https://www.youtube.com/watch?v=99WZQijqez0&feature=emb_logo
Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.