„Пайнер“ пусна нова хитова компилация с 80 песни

“Хитовете на Планета Пайнер 18” е уникална колекция, събрала на пет диска най-популярните 80 песни, появили се през 2019 година в каталога на “Пайнер”.

Комплектът е за всеки почитател на най-новата попфолк музика. Всички звездни имена и всички хитове песни, които меломаните добре познават събрани на едно място. В комплекта от 5 CD “Хитовете на Планета Пайнер 18” е добавен и бонус диск.

Водещи в отделните дискове са песни на Галена, Преслава, Емилия, Цветелина Янева. Във всеки от 5-те диска са включени по 16 заглавия. Сборката се предлага самостоятелно и на Мр3 диск. 80-те хитови мелодии са в изпълнение на 41 от най-популярните имена в каталога на “Пайнер”.

 

Емануела присъства с шест от песните, Преслава и Илиян –  с по пет, а Анелия и Галена – по 4 от композициите. Девет от изпълнителите са представени с по 3 от песните със свое участие: Цветелина Янева, Джена, Галин, Мария, Фики и др.

Дуетните песни в новата колекция са 23. На водещо място са дуетите на Галена с Миле Китич, Преслава и Галин, Емилия и Денис Теофиков, Анелия и Радко Петков, Данна и Джордан и др.

Сред гост-изпълнителите се открояват някои от най-популярните имена в балканската и българската популярна музика: Миле Китич, Азис, Алисия, Тони Стораро, Жана Бергендорф, Сашо Роман, Кристиан Кирилов, Лидия и др.

Големият брой нови имена в една календарна година дава видимо отражение и в музикалната палитра. Общо 15 от песните в годишната колекция “Хитовете на Планета Пайнер 18” са изпълнени самостоятелно или с участието на дебютантите: Ариа, Малката, Данна, Ивета Костова, Радко Петков, Денис Теофиков, Емрах и Кирил Атанасов.

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.