Обявиха кои са най-следваните попфолк звезди в Инстаграм

Телевизия „Планета“ обяви кои попфолк  звезди на “Пайнер” са с най-много последователи в социалната мрежа Инстаграм и кои с право могат да бъдат наречени Музикални идоли в България.

Със своите 598 хиляди последователи, Преслава – @preslava_official се оказва, че е най-следваната личност от почитателите на попфолка. Лидерската позиция тя държи с повече от 2 900 поста, с които провокира любопитството на потребителите. Снимките й са доста разнообразни като тематика и визия, а в едни от последните публикации, дори я видяхме като булка.

Сензационно голям е и интересът към профила на Галена – @galena1 в Инстаграм, който е следван от 496 хиляди последователи. Тя също е доста активна и е истински инфлуенсър със своите близо 2 000 поста.

Третото място е за Емилия – @emilia.online, която следват 293 хиляди души. Певицата пуска интригуващи кадри почти всеки ден.

Независимо, че има само 400 поста, Галин – @galin_music е твърдо на четвърта позиция със своите 265 хиляди последователи. Той генерира голям интерес със своите сторита, които винаги успяват да провокират феновете.

В Топ 5 влиза и Емануела – @emanuelaofficial1, която има 518 поста, но затова пък те са привлекли 256 хиляди потребители, които я следват.

Сред първите десет най-следвани изпълнители са Цветелина Янева, Фики, Анелия,

info:Signal.bg

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.