Лют скандал избухна между Азис и Фънки в „Като две капки вода“

Лют скандал между Азис и Фънки се разрази по време на снощния епизод на „Като две капки вода“. Повод за словесната разпра стана пресъздаването на образа на попфолк изпълнителя от Рафи, който умело се разходи на токчета и в тоалета на Азис от тоталния му хит „Сен Тропе“.

След изпълнението,  Фънки не пожела да коментира как се е справил Рафи в тази му роля и се оттегли демонстративно зад кулисите. „Отивам да пия вода, да си жабуря устата, за да не кажа нещо, което не трябва“ – отсече той и не се появи на сцената до следващото изпълнение.

Кралят на попфолка изчака реда си и при даването на своите 5 точки в края на шоуто се обърна към Фънки възмутен от поведението му и категоричен, че това е недопустимо на фона на труда, който Рафи е вложил по време на изграждане на образа.

„Всички даваме много от себе си. На мен може би най-не ми се получават нещата. Това откровено расистко отношение на Фънки към образа ми, в случая имитиран от Рафи, е отвратително и просташко. Това нещо демотивира… Някой да стане, да напусне и да си тръгне, да е толкова погнусен, че не да може да го гледа! Адски е тъпо и неприятно за един артист, който толкова се е старал! Тъжно е! Това не беше смешно, беше гнусно!“ – обясни възмущението си попфолк изпълнителят.

В отговор на това, Димитър Ковачев – Фънки контрира: „Скъпи, Васко, първо – интелектуалният багаж, който нося, ми пречи да бъда простак. Второ, излязох, за да не кажа какво мисля за това нещо, което чух и видях. Все пак аз съм образован музикант“.

„А ние сме аматьори, така ли?“- запита обиденият певец.

„Може да разбираш всичко, както пожелаеш“ – отсече Ковачев и даде своите оценки на участниците.

„Това е просто шоу“ – опита се да излезе от положението водещият Васил Василев-Зуека.

Info : Signal .bg

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.