Лияна и Константин: Ние сме свързани повече, отколкото братовчеди

Лияна и Константин са заедно от деца. Двамата са братовчеди, а разликата им е само три години. „През целия си съзнателен и несъзнателен живот аз съм била негова сянка. Където е Коце, там бях и аз. В момента, когато желаеше да се освободи от присъствието ми, възлагаше някакви непосилни задаи, но аз и тях изпълнявах. Бях нинджа, висях на дърво…“ – разказва певицата в „Събуди се“.

И двамата са лекоатлети и отдадени на спорта още от ранна възраст. По-късно така се случва, че градят успешна кариера в попфолка, но страстта им към спорта остава. Поддържат топ форма с ежедневни тренировки във фитнес залата и се чувстват перфектно.

Наскоро излезе колаборацията им, озаглавена „Като хлапе“, която вече се нареди сред най-актуалните фолк хитове.

„Аз съм му много благодарна. Песента има много гледания. Имаме двоен успех. Неговото име е гаранция за успех. Аз възпях най-некомерсиалното чувство – любов. Изпях балада“ – подчертава Лияна и доълва: „Коце даде такава душа на тази песен, че в момента, в който я чух завършена, вече можеш да слушам само това негово: „Само с теб“. Исках песента да бъде на разговорен език, да изразя по най-лесния начин най-хубавото чувство.

„Баладите много малко гледания акумулират, защото хората гледат някакви бързи парчета,  те се слушат. Бавната песен трябва да я осмислиш, да имаш чувства…“ – отбелязва Константин.

Промо/ Лияна ft Константин – Като хлапе

„Ние сме свързани повече, отколкото братовчеди. Не знам какво е братовчед, той ми е брат“ – категорична е Лили.

„А пък мен ме е яд, че ми е сестра. Погледни я как изглежда…“ – добавя Коце.

Виж ТУК повече

Лияна, Коцето, Фънки – очаквано добра комбинация
Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.