Край! Вече всички разбраха тайната на сина на Софи Маринова

Ново гадже има синът на Софи Маринова – Лоренцо. Наследникът на изпълнителката на „Стари рани“ от няколко месеца е сериозно обвързан с мистериозна брюнетка, научи „България Днес“.

Певецът до скоро крие връзката си с тъмнокосата хубавица. За авантюрата му с нея знаят само майка му, пастрокът му Гринго и няколко верни авери.

Нещата между Лоренцо и знойната красавица вървят изключително добре. 17-годишният син на Маринова е хлътнал до уши по мадамата. Двамата са неразделни във всяка свободна минута. Те обичат да се разхождат и да пият топли напитки в заведения.

Лоренцо и красавицата са съученици. Двамата се познават от няколко години, но любовта им пламва доста по-късно. Първо са приятели, а след това решават да се пробват и като двойка.

Мацката изобщо не ревнува известното си гадже. Тя рядко придружава Лоренцо по участия в нощните заведения. Красавицата имала пълно доверие на сина на Софка и не се страхувала, че може да кривне.

Край! Вече всички разбраха тайната на сина на Софи МариноваНовиниИнформация

Лоренцо вече е представил кандидат-булката на семейството. Най-радостна била Софка. Участничката в „Капките“ смятала, че на сина й му е време за сериозни гаджета. Маринова много харесала кандидат-снахата. Тя не се държала надменно на първата им среща. А напротив – била тактична и не разпитвала много за семейството на момичето.

Лоренцо вече не крие връзката си с чаровната девойка от никого. Младият певец представи мацката си със снимка в социалната мрежа. Под фотото, на което е с младата красавица, той сложи целувка и сърце.

„Сладури“, коментират авери на Лоренцо под снимката.

Това е трета сериозна връзка за 17-годишния изпълнител. Преди да се залюби с мистериозната брюнетка, Лоренцо имаше авантюри отново с тъмнокоси девойки.

bgdnes.bg

 

 

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.