Камелия: Никога не съм предполагала, че ще дойде такова време

Камелия е едно от най-ярките имена на родната музикална сцена. Хитовете й са безброй, а тя е сочена освен за талантлива и за една от най-красивите певици у нас. Само преди месец навърши 50 години. За равносметките, любовта и кариерата, изпълнителката говори откровено пред „Телеграф“.

За рождения си ден и това как е посрещнала юбилея певицата казва: „Ресторантите не работеха, нямаме право да се събираме на групи и отложих събирането и отпразнуването с приятели, но на 9-и подобаващо избухнах вкъщи с Цветин (смее се). След полунощ си направихме хубаво посрещане и весело празнуване с музика и танци. Даже пуснах клипчета с отварянето на шампанското, забавлявах се и така посрещнах рождения си ден. На следващия ден имах стотици обаждания и есемеси“.

Във време на изпитания като настоящите и дали това, което преживяваме, помага да си отворим очите и осъзнаем кои хора са близо до нас и ни обичат наистина, певицата споделя: „Да, така е. С действие, с поведение, най-вече е свързано с усещане, осъзнаване, израстване, приемане. Щом се случва на мен в точно този период от живота ми, значи е трябвало така да стане – било то нещо да пусна, да приема, да науча. Лично мен тази пандемия ме направи по-чувствителна. Човек, като се поизчисти малко от безсънни нощи и само работа, става някак по-чувствителен, усеща кой, къде, кога, защо, има ли искреност, фалш…“

Фолк звездата признава, че в средите на шоубизнеса е трудно да има истински приятели.

„Трудно е, но не е невъзможно според мен. Приятелството е двустранен процес и двете страни трябва да са на еднакво ниво, за да има приятелство, в противен случай съществува само его. Когато двете страни са на различен етап от егото си, тогава приятелството не е възможно, но едно уважение е възможно точно при такива ситуации“.

Камелия е една от дамите в светските среди, която може да се похвали с най-перфектната визия, а за да я поддържа спазва хранителен режим.

„Храня се здравословно – вкъщи имам персонален готвач в лицето на Цветин (смее се). Той е много любознателен, любопитен, готви невероятно, с различна техника. Приготвя храната бавно, на ниска температура, с много добавки от сушени храни на прах. Аз не се бъркам, той е визионерът в тази посока. Имам му доверие и каквото ми предложи, пия и хапвам; забавлявам се и живея с позитивна енергия. Не изключвам спортуването, постоянството и желанието ми да изглеждам добре. Постоянно се променям и затова така изглеждам… Позитивно мислене, редовен полов живот, радост вкъщи и удовлетворение от всичко, което ми се е случило досега в живота. Всичко това води до такъв резултат“.

Като човек, сблъскал се с неизвестното, сякаш започвате да гледате по друг начин на живота. Какво е мнението ви за всичко, което се случва в момента?

„Никога не съм предполагала, че ще дойде такова време, в което да не се работи поради подобна причина. Друго е да нямаш участия примерно, но дойде време, в което целият бранш не работи. В началото беше малко забавно, малко като на шега. Да си починем, да си подредим дома, да водим по-различен начин на живот дори и битово. Като гледам какво се случва, смятам, че ние винаги ще бъдем първи затворени и последни пуснати. Ние сме последна грижа в тази ситуация. Много хора, много семейства, работещи в този бизнес, страдат, не само известните лица. Аз най-малко мога да се оплача, защото имам възможност да издържа този период, но има такива, които нямат. Истината е, че дори собствениците на заведения ще изпитат трудности, когато се разреши да се отвори. Няма да е никак лесно при завъртането на колелото. Ние сме взаимно свързани. Има много неясноти, които не знам как да анализирам все още“.

Не крие, че й е било трудно да мисли за музика и за песни в такъв период.

„Отначало да. Различно е, губиш динамика, пулсът ти се успокоява, а ние сме с повече адреналин – все имаме планове за днес, за утре… Сега е спокойно точно като в безтегловност. Записах една балада, дано успея да я пусна през март. Имам планувани неща, които чакат да бъдат записани. С една дума – задвижих се. Движа бавно, но славно“

Инфо:Signal.bg

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.