Илиян: Не трябва да сме първични, да се заблуждаваме

Илиян, който вече 15 години е на попфолк сцената, успя да се нареди сред любимите фолк изпълнители, част от музикална компания “Пайнер“. Има много спомени за това време и е щастлив, че е част от най-голямата музикална компания у нас, която през 2020-а отбеляза 30-годишен юбилей.

“Ние сме едно голямо семейство, трябва да се разбираме още дълги години, да градим, да растем, да бъдем още по-успешни, да сме благословени… Аз съм на принципа, че трябва да правиш това, което ти идва отвътре. Не да се слуша главата, а душата. Не трябва да сме първични, да се заблуждаваме, а трябва да сме реалисти и да следваме истината във всичко. А направим ли го, вървим ли напред, трудим ли се, нещата сами се нареждат и по този начин градим“ – категоричен е той.

Певецът с радост разказва за своето начало с “Пайнер“. Признава, че Ивана много му е помогнала, представяйки го с хубави думи пред инж. Митко Димитров.

“Преди “Пайнер” аз пеех в клубовете в София. Бях доволен от това, което правя, и не съм си мислел за нещо повече, не съм искал да съм известен. Но в един момент помъдрях ли, не знам какво стана и реших, че искам да променя нещо в себе си, така го усетих…” – казва певецът.

Тоталният хит “Честит рожден ден”, превърнал се във визитната му картичка, прозвучава за първи път в “Приказките” през 2006 година и му отваря вратите на най-голямата и успешна музикална компания в България. Това се случва по време на промоцията на албума “Дяволско желание” на Преслава, където изпълнителят е поканен като гост.

“Тогава 4-5 пъти един след друг пях “Честит рожден ден”. Песента беше хит, но хората не знаеха, че аз я пея. Г-н Димитров като видя как скочи цялото заведение и всички танцуват, забавляват се, ми каза: “Моето момче, утре идвай, да подписваме договор!”. Разплаках се от вълнение, нормално, защото осъзнавах какво ми се случва. След два дни снимах клип и тръгнаха нещата, та така и до днес”- разказва още той.

Източник:Сигнал.бг

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.