Ивана напук на кризата

Ивана заяви категоричната си позиция по повод пандемията като още в началото призова да погледнем с разум, дисциплина и отговорност към извънредната ситуация, в която се намираме.

Фолк звездата на „Пайнер“, която е свикнала на доста динамичен живот, сега избра да остане вкъщи колкото време се налага. В дните на социална дистанция тя реши да провокира почитателите си да споделят своите сутрешни мисли.

“Да, усмихвам се. И не защото не ми пука, напротив, МНОГО МИ ПУКА! Животът трябва да продължи, ЩЕ продължи! Ако сме заедно… Всичко ще бъде по-лесно! Нека си говорим, да си разказваме, да се наплачем, да се разсмеем. На по кафе. ЗАЕДНО! Споделете ми в коментари вашите сутрешни мисли, а защо не… и снимки“ – написа тя.

Феновете веднага откликнаха с коментари и споделяния за това как минава времето им. Макар всички да признават, че им е трудно, все пак с надежда очакват скоро всичко да бъде наред.

“На всички ни е тежко, но трябва да проявим търпение и да се обичаме повече от преди! Обичам те, бъди силна, винаги ще си в сърцето ми! Ще се справим заедно, хора!“, “Колкото и да е трудно, каквато и да е ситуацията ще отмине! Да се надяваме по-скоро! Нека бъдем позитивно настроени! Така преминаваме по леко през всичко негативно! Да трудно е, но всичко ще се оправи..!“, “Ще има и утре, и още много дни и години, скъпа Ивана. Остани слънцето, което си и продължавай да пееш, и да даваш енергия и сила на хората“ – пишат някои от тях.

Певицата на народа  сподели конкретни неща, които я карат да се усмихва и да се чувства добре в този момент.

“На Благовещение просто звъннах на майка ми и й поднесох блага вест с думите: “Майко, добре съм, здрава съм, а и нали знаеш, НЕ ДАВАМ ДА СЕ ДАВАМЕ!”… И тя ми каза блага вест: “И ние с татко ти сме живи, здрави, добре сме, не се притеснявай, мама!”… Да мога само това да казвам и само това да чувам, всеки ден, от всичките ми близки хора, това ми стига!“ – разказва тя.

Инфо : signal.bg

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.