Звездите на “Планета” пеят онлайн

Концепцията, че музиката е лечение и балсам за душата не е нищо ново. Още преди повече от 400 години Уилям Шекспир е казал, че “музиката може да изчисти проблемите в мозъка”. В дни на социална изолация мнозина избират музиката, за да се справят със стреса. И звездите на телевизия “Планета” не останаха равнодушни към примера на много световни знаменитости, които пеят и свирят онлайн за своите почитатели. Глория почти всеки ден изнася импровизирани концерти от своето звукозаписно студио, а наред с хубавата музика думите й също докоснаха с неподправена откровеност“

:

“Музиката и усмивката – моето сигурно пространство и начин да се запазя и да вярвам, че всичко ще е наред! Въпреки днешния кофти ден… гримирах се, направих си косата и започнах да пея в студиото! Всяка песен, която избрах, трябва да е от край до край естествено! Появиха се брумове, шумове, микрофонът съскаше, бърках думите и за капак лаптопът ми изгоря… Утре дано е по-добре! Само да сме живи и здрави! Пазете се и си стойте у дома!”

 

Диляна Динева и нейният любим мъж, музикантът Стоян Генов – Стокича, изнесоха няколкочасов онлайн концерт с песни по желание на зрителите. Независимо, че певицата се изявява с народна музика, тя с лекота преминаваше от жанр в жанр и задоволяваше и най-претенциозните вкусове. Виртуалната публика благодари на музикалното семейство за невероятната вечер и им пожела здраве.

Още една известна музикална фамилия донесе радост в къщите на почитателите на народната музика, а именно Атанас Стоев – Канара и неговата съпруга Надя Стоева. След невероятния отзвук преди няколко дни на инструменталното изпълнение на виртуозния акордеонист в мрежата, двамата подариха нова версия на обичаната песен “Горе на Драгойна”, а дуетът видяха първо последователите на @planetaofficialtv в Instagram.

Роксана също е много активна в социалните мрежи, а в дните на социална изолация тя стартира свое домашно предаване, в което интервюира свои колеги. Наред с това, Роксана пя онлайн, а след последния си лайв, не пропусна да благодари на своите фенове за любовта и подкрепата:

Благодаря ви от сърце,любими  мои. За пореден път ми показвате вашата истинска любов към мен и моята музика. Няма по-голяма награда от тази обич. Поклон пред вас, моята публика. Обичам ви!”

Източник: Planeta.tv

 

 

 

 

 

 

 

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.