Ето къде се скри Райна по време на изолацията

Райна е самоизолира в своя роден град Сандански. Там звездата на „Пайнер“ избра да прекара времето на карантината, защото е заобиколена от най-близките си хора.

Изпълнителката винаги успява да открива нови и нови начини на развлечение. Въпреки че стои вкъщи, каквито са разпоредбите по време на пандемията, тя намира начин да се радва на пролетното слънце, когато е в двора на семейната си къща.

Междувременно свободното си време посвещава и на любими книги. Разкрива, че довършва творбата на Габриел Гарсия Маркес – “Любов по време на холера”, а в следващите дни ще си хареса и нова книга. В същото време не забравя и за уроците по френски език, като в момента сама се усъвършенства.

Новата седмица в програмата на телевизионните канали “Планета” и “Планета HD” ще започне именно с вдъхновението на Райна и песните, които предпочита да слуша в Сандански в дните на изолация.

Нейната специална плейлиста започва точно в 11.00 ч. с последния хит на изпълнителката “Ще ти мине”. По “Планета HD” музикалната селекция е от 13.00 ч. Вечерта любимите хитове на Райна може да гледате от 20.00 ч. и от 22.00 ч. в програмата на “Планета” и “Планета HD”

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.