Ето кои млади звезди на “Пайнер” са с най-много последователи в мрежата

Топ 5 PlanetaOfficial отделя специално внимание на младите звезди на “Пайнер” и тяхната активност в Instagram. Ако погледнем броя на последователите, то Малката се радва на най-много фенове – повече от 111 хиляди.

И въпреки че изпълнителката не е много активна напоследък, то електората й е непоклатим.

Данна работи точно в обратната посока – почти всеки ден успява да изненада с фотос или кратко видео своите последователи в Instagram, а те вече са над 76 200.

Голям хит в мрежата са и постовете на друга млада музикална звезда – Денис Теофиков. Неговите последователи са 65 хиляди, но не спират да се увеличават.

Въпреки несгодите и многократно изгубените профили в платформата, Емрах успя много бързо да обедини своите фенове и те вече наброяват 48 600. Последните му два проекта – “Предишното момче” и “Ангажименти”, до голяма степен допринесоха за интереса към него и популярността му в интернет.

В Топ 5 PlanetaOfficial на най-популярните млади изпълнители на “Пайнер” в Instagram влиза и Ариа. Последователите й в социалната медия са близо 47 хиляди, а с последния й дуетен проект “Imaš sve / Имаш всичко”, в който участва и младата сръбска звезда Menil Velioski, тя със сигурност ще ги увеличи.

Инфо:Signal.bg

:

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.