Емилия: Преминаваме през изпитание

Емилия, която днес празнува рожден ден, ще остане вкъщи и ще бъде заедно със своето семейство. Фолк звездата още преди дни заяви своята позиция относно извънредната ситуация и призова да заменим паниката с любов, смирение и отговорност към нас самите, към родителите си, към децата си.

Жорж Башур проговори за чувствата си към Емилия

Ето какво написа певицата в социалната мрежа:

„Преди седмица животът ни вървеше обичайно. По план. Днес е различно. Преминаваме през изпитание. Всички заедно. Нека заменим паниката с любов, смирение и отговорност. Към нас самите, към родителите си, към децата си.

И на мен не ми харесва, но наистина не е време за купон. Останете си вкъщи, помислете за себе си, помислете за другите. Време е да бъдем ХОРА. Време е да бъдем единни и да преминем ЗАЕДНО през тази трудност.

Всеки сам избира как да приема предизвикателствата в живота си. Както писах наскоро – каквито и препятствия да ви изскачат на пътя, само вашата реакция определя положителни или отрицателни са те за вас.

Аз избирам да намаля темпото, да обърна внимание на семейството си и да планирам спокойно бъдещите си проекти. Тази спирачка на обичайното ни ежедневие е шанс да преосмислим важното за нас, да се огледаме и да продължим по-силни, по-разумни и по-състрадателни и по-осъзнати.

Нямам търпение да сме отново заедно, да се забавляваме и да се поздравяваме, че лошото е зад гърба ни! Желая ви здраве и пълноценно време вкъщи с любимите ви хора. Ще се справим ЗАЕДНО! Нека да покажем на света единност. Нека запазим България!“

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.