Диляна и Миглена Диневи със сантиментално откровение / ВИЖ

Най-новият видеоклип на Сестри Диневи – “Корени“, направи премиера в ефира на „Планета“ и онлайн. Песента е авторска композиция по музика и аранжимент на Ангел Ефтимов, като с творчески идеи в реализацията й се включва и Стоян Генов – Стокича. Текстът е написан от Мариета Ангелова, а идеята за подобна песен отдавна вълнува Диляна и Миглена Диневи.

“Това е песен, която има много сантиментална стойност за нас, защото носи емоционално послание – за силата на семейството, за любовта към родителите и бащината къща. Уверени сме, че ще развълнува и докосне много хора, така както докосна нас още по време на записите“- казва Диляна пред „Планета“.

Щастлива съм, че точно тази песен бележи моето официално завръщане в ефира на телевизия “Планета Фолк“ след раждането на моята дъщеря. Тя ни припомня кои са най-ценните неща в живота, затова с радост я създадохме и изпълнихме за нашите почитатели“ подчертава Миглена.

Видеоклипът на “Корени“ засилва посланието на песента. Заснет е в етно комплекс край Мъглиж, а специалното участие на майката на Диляна и Миглена Диневи – Светла, прави този проект още по-близък до сърцата на изпълнителките и техните почитатели.

Режисьор на лентата е Петър Картулев, а за визията си момичетата се довериха на собствения си моден усет и на дизайнерката Цвети Бакалова.

Info:Signal.bg

Foto:Youtybe

 

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.