Джулия: Бъдете по-отговорни към себе си и към околните

Само ден преди извънредната ситуация в страната Джулия представи най-новия си дългоочакван проект “Чужда”. Независимо, че клубните участия са замразени и песента все още не е имала своята лайв премиера, видеоклипът се радва на изключителен интерес в PlanetaOfficial в YouTube, отчитат от музикалния канал.

Успехът на “Чужда” провокира изпълнителката да сподели своите емоции в социалните мрежи.

“Въпреки обстоятелствата, ще споделя, че съм щастлива и благодарна от факта, че увеличих броя на любимите Ви песни с още една! “Чужда” достигна до над 1 000 000 зрители и слушатели за изключително кратко време! Силно пожелавам на всички, много скоро да влезем в нормалното си ежедневие, за да можем да творим и да се забавляваме отново! Дотогава се пазете и #StayHome!”  – пишат някои от меломаните.

Промо / Джулия – Чужда

Въпреки престоя си вкъщи заради карантината, Джулия и съпругът й Кристиан Кирилов не скучаят нито за миг. Признават, че и двамата са домошари, което им помага в тази социална изолация, а сред предпочитаните им забавления са Playstation, четене на книги, гледане на филми и сериозни тренировки.

Съветът им към всички наши сънародници в този труден момент на изпитание е: “Да се пазят, да са по-отговорни към самите себе си и към околните, да са позитивни, да вярват и да се обичат.”

Източник:Signal.bg

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.