Азис изненада в ново амплоа

Азис изненада в ново амплоа като стана лице в няколко рекламни кампании. Едната е на неговата добра приятелка Светлана Гущерова, която пусна мъжка колекция за пижами и домашно облекло. „Отдайте се на комфорта у дома! С любезно участие на моя милост!“ – отбеляза той, позирайки в синя лъскава пижама.

Двамата не за първи път си партнират. Меломаните помнят, че преди време Светлана влезе с роля в клипа му Who Cares, като изигра негова половинка.

Любопитна е и другата реклама, в която Кралят на попфолка се изяви. „Да бъда част от нова колекция на бижутата за мен е сбъдната мечта! Такава огромна чест!“ – написа певецът в социалната мрежа.

Не на последно място заслужава да се отбележи благотворителната кауза, в която хитовият певец се включи, заедно с други 11 известни българи, които се снимаха за благотворителния календар BeHuman(e). Целта е да се покаже, че без дрехи и етики, всички сме просто хора.

Междувременно Азис продължава да работи усилено върху мисията да се превърне в „мъжа на мечтите си“. „Факт – взимам мъжки хормони!Пия лекарства и се инжектирам почти всеки ден. Как да си обясните иначе тази чудовищна метаморфоза?! Да се превърна в мъжа от мечтите си не бе никак лесна работа. Болезнено е и понякога дава психически отклонения. Не, че преди това не ги имах. Не ви се оплаквам, споделям си. Спрете с въпросите относно външния ми вид. Той няма нищо общо с песните ми. Слушайте музиката ми. Окосмяването ми е плод на изключително трудна и болезнена процедура!“ – написа той.

В музикален план хитът му „Сен Тропе“/ 2011 г./ вече има над 100 милиона гледания в YouTube и се утвърди като едно от най-популярните негови парчета. Преди години дори бе поверено на гръцка звезда в тамошното издание на шоуто „Като две капки вода“.

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.