тел: 02/ 931 – 23 – 60 02/ 931 – 22 – 07 info@folkbg.net

Лятото, като правило, е сезонът на най-амбициозните и темпераментни музикални проекти. Естествено огромното търсене на изпълнители, породено и от сезонните заведения, засилва надпреварата за най-горещия сезонен хит. Точно сега е моментът и новите имена от каталога на музикална компания „Пайнер“ да се появат на сцената и да спечелят публиката с таланта си. През пролетта музикална компания „Пайнер“ проведе кастинг за млади таланти, на който се откроиха две имена – Ивета Костова и Радко Петков.

С натрупан достатъчно сценичен опит и характер, калена в няколко музикални телевизионни риалита, Ивета Костова избра да заложи на песента на авторския тандем Деян Асенов и Лора Димитрова. Всеки момент ще снима и дебютното си видео, за да го представи на почитателите си.

Популярно име от младите надежди, победител в риалити за изпълнители, е и Радко Петков. Това определи изискванията и към самия него, и към дебютната песен, да бъдат максимални. Музикална компания „Пайнер“ приложи една изпитана формула за младите си изпълнители, като предложи дебютът да бъде с дуетна песен. Това от друга страна сбъдва една от мечтите на младия певец, защото дуетния му партньор ще бъде Анелия.

Към двамата победители от кастинга ще добавим и дебюта на Даниела Пирянкова, която е родена в щата Илинойс, САЩ, а с музика започва да се занимава още от 9- годишна възраст. Участва в много национални и международни певчески състезания, конкурси и фестивали в България и чужбина, като печели много златни медали и Гран При-та. Още на 10 г. стига до първи кръг на кастинга за Детската Евровизия, а на публиката е позната най-вече от „Шоуто на Слави“ където през 2017 г. стана новата партньорка на г-н Андреев в рубриката „Запознай се с малките“. Даниела също подписа договор с „Пайнер“, но тъй като е все още ученичка, най-подходящото време за работа в студиото за нея е ваканцията. Като че ли добрата идея младите таланти да дебютират с дуетна песен се превръща в норма, защото първата песен на Даниела за професионалната сцена ще бъде дует и то с Джордан. Парчето е тинейджърски импулсивно и нахъсано, а римите за него създаде Мариета Ангелова.There is no ads to display, Please add some
Please follow and like us:
error0