тел: 02/ 931 – 23 – 60 02/ 931 – 22 – 07 info@folkbg.net

Звездите на музикална компания “Пайнер“ отново са в центъра на тържествата, с които ще приветстваме 2020-та година, а наред с концертите в България, сънародниците ни по света също ще имат възможност да се забавляват под звуците на обичани хитове от ефира на телевизия “Планета“ и “Планета Фолк“.

Една от вечерите, изпълнени с най-много и най-разнообразни музикални изяви е 31 декември – денят, в който изпращаме изминалата година и посрещаме Новата.

За Република Молдова ще пътува Райна, която е поканена да бъде специален гост на празничен Новогодишен концерт на централния площад в град Тараклия.

Преди две години там гостува и Ивана, чийто концерт предизвика истински фурор сред жителите на градчето.

Няма съмнение, че и Райна ще остави незабравим спомен със своите изпълнения, още повече, че в Тараклия тя ще направи международна премиера на най-новата си фолклорна мелодия “Пролетно слънце“, която зарадва почитателите на българските ритми в навечерието на Рождество Христово.

Парти до зори ще има и в Белгия, защото там ще пеят Денис и Fari. Заредени с много купонджийско настроение, изпълнителите отправят заявка към всички гости в Гент за една вълнуваща Новогодишна нощ.

Българите в Германия пък ще бъдат особено щастливи да аплодират в първите минути на 2020-та Димана. Певицата е подготвила богата и разнообразна музикална програма, с която ще впечатли гостите в Нюрнберг.

Портрети на 24 от най-актуалните имена са подредени в два стилни календара за 2020 година.

В черно-белия календар ще откриете разкошна поредица от водещите имена, която започва с Галена, следвана от Анелия, Цветелина Янева, Джена, Преслава и Яница.

Втората половина на годината продължава с Райна, Мария, Джулия, Емилия, Емануела и Теди Александрова.

Вторият календар също е 12-листов, но цветен и започва с прекрасен портрет на Деси Слава. Февруари, март и април са подвластни на Кали, Ваня и Борис Дали.

От май са представени някои от новите имена в каталога на фирмата – Малката, Данна и Ивета Костова.

Глория е лицето за месец август и е следвана от Денис Теофиков. Календарът предлага портрети на Ивана и Галин, а последният месец е отделен за Фики.

За първи път извън граница Димана ще представи и актуалния си сингъл “Враг“, който страшно много се харесва на меломаните. Дни преди това пътуване, изпълнителката и нейният колега Дамян Попов гостуваха в Турция, за съвместен концерт по повод Новогодишното тържество на Дружество “Герлововулар“ на 28 декември.

В Турция за Нова година ще бъде и Айшенур, чиято изява на 31 декември е в Истанбул. За всички ценители на българския фолклор тя ще изпълни обичани мелодии, но обещава, че няма да липсват и музикални изненади.

Социалната мрежа на Media Bg Group – helps you connect and share with the people in your life.

Кралете на купона Радио FolkBG. Пристъствието на нашата чeстота е задължително,купона винаги е гарантиран с най-новите хитови звучения

Facebook:                         https://www.facebook.com/groups/folkbg/

Faceboomk FEN page:     https://www.facebook.com/pages/Radio-FolkBG

Twitter:                             https://twitter.com/folkbg

Може да ни слушате :  

 TUNE/IN 

BDIOPORTAL BALKANTON

RADIO.NET

ONLINERADIOBG.COM

 MYTUNE-RADIO

ONLINERADIOBOX

  RADIOSBG

Xиперлинк е задължител  Използвани са и информации и  новини от ПайнерАраДиапазонСънни Планета тв Hit Mix Music Сигнал и други източници на музикални новини в интернeт

Please follow and like us:
error0