тел: 02/ 931 – 23 – 60 02/ 931 – 22 – 07 info@folkbg.net

Любовта към пътешествията отново отведе Райна извън България. Този път Унгария е държавата, която разкри своето очарование пред звездата на телевизия “Планета“, а снимките, които тя публикува в социалните мрежи потвърждават, че красивите гледки там са в изобилие, съобщават от музикалния канал.

Певицата също е запечатала прекрасни моменти, които отвеждат феновете й до емблематични за Будапеща места. Сред тях бе и един от най-старите и най-големи СПА комплекси в Европа – Сечени, разположен в Градския парк. През годините той се е превърнал в една от най-посещаваната и обичани туристическа атракция в столицата.

Съвсем скоро изпълнителката отново ще пътува, този път за среща със сънародниците ни в Германия. Концертът й ще бъде на 30 ноември във Фюрт.

За първи път зад граница, Райна ще представи най-новата си фолклорна песен – “Зайка“. Тя се появи преди ден в Planeta Folk Official и вече радва ценителите на народните ритми.

“От мен хита, от вас хорото“, така тя анонсира появата на новия си проект, а със сигурност голямо кръшно хоро на нея, ще се извие и в Германия.

Социалната мрежа на Media Bg Group – helps you connect and share with the people in your life.

Кралете на купона Радио FolkBG. Пристъствието на нашата чeстота е задължително,купона винаги е гарантиран с най-новите хитови звучения

Facebook:                         https://www.facebook.com/groups/folkbg/

Faceboomk FEN page:     https://www.facebook.com/pages/Radio-FolkBG

Twitter:                             https://twitter.com/folkbg

Може да ни слушате :  

 TUNE/IN 

BDIOPORTAL BALKANTON

RADIO.NET

ONLINERADIOBG.COM

 MYTUNE-RADIO

ONLINERADIOBOX

  RADIOSBG

Xиперлинк е задължител  Използвани са и информации и  новини от ПайнерАраДиапазонСънни Планета тв Hit Mix Music Сигнал и други източници на музикални новини в интернeт

Please follow and like us:
error0