тел: 02/ 931 – 23 – 60 02/ 931 – 22 – 07 info@folkbg.net

“Ден и нощ“ е проектът, който обединява Джулия и Кристиан Кирилов тази есен. Младото семейство избра това заглавие за своята втора музикална колаборация, която съвсем скоро ще се появи в официалния YouTube канал – PlanetaOfficial, както и в програмите на “Планета“ ТВ и “Планета HD”.

“Приятели, предстои да излезе най-новата ни дуетна песен, която създадохме отново за Вас с цялата ни любов! Нямаме търпение да ви представим “Ден и нощ”, и това ще се случи до дни!“, анонсира певицата в своите профили в социалните мрежи.

Новината мигновено предизвика бурни реакции сред меломаните, които освен с лайкове, дадоха своята заявка, че очакват новия дует и с многобройни коментари.

“Ще е fire 100%”, ”Страхотни, Топ сте!“, “Айде Джули, че нямам търпение вече“, “Успех, семейство. Само напред към върха“.

Припомняме, че през пролетта на 2019-а двамата представиха своя първи дует “Ти си“.

Социалната мрежа на Media Bg Group – helps you connect and share with the people in your life.

Кралете на купона Радио FolkBG. Пристъствието на нашата чeстота е задължително,купона винаги е гарантиран с най-новите хитови звучения

Facebook:                         https://www.facebook.com/groups/folkbg/

Faceboomk FEN page:     https://www.facebook.com/pages/Radio-FolkBG

Twitter:                             https://twitter.com/folkbg

Може да ни слушате :  

 TUNE/IN 

BDIOPORTAL BALKANTON

RADIO.NET

ONLINERADIOBG.COM

 MYTUNE-RADIO

ONLINERADIOBOX

  RADIOSBG

Xиперлинк е задължител  Използвани са и информации и  новини от ПайнерАраДиапазонСънни Планета тв Hit Mix Music Сигнал и други източници на музикални новини в интернeт

Please follow and like us:
error0